nº53 Can Carreres / Parc Dalmau / Calella

EXCURSIONS ›› nº53 Can Carreres / Parc Dalmau / Calella

La part més alta de d’urbanització de Can Carreres (Pineda-Calella) a 406 metres d’alçària ens ofereix vistes espectaculars a la costa i el mar Mediterrani que banya els pobles del Maresme. La bona visibilitat ens permet fer vista i poder divisar el perfil de Barcelona, les torres al Port Olímpic,  la muntanya de Montjuïc..., sentim l’emoció de la baixada entre pins i alzines amb la vista clavada al davant, Calella se’ns ofereix a vista de pessebre, arribem al cementiri Pins de la Creu i busquem un camí de terra per canviar de carena i baixar fins al parc Dalmau.
 
Entrem en el parc que fou creat l’any 1928 i que té una extensió de divuit hectàrees. Pedalant pels caminets fent baixada, ens trobem la fàbrica Llobet – Guri,  amb façana d’inspiració clàssica. Va ser de les primeres fàbriques tèxtils mogudes per vapor, es posar en marxa l’any 1930 i donava feina a més de mil persones.

Ens endinsem en els carrers del centre urbà fins a la plaça de la vila, on podrem gaudir del valor històric dels 650 anys d’història de Calella en les edificacions de la plaça i els detalls gòtics a les façanes, seguim cap a  l’església barroca de Santa Maria i Sant Nicolau (s. XVIII), fem un tomb pel carrer més comercial del Maresme, el carrer Església i fent camí cap a la platja de Calella, però abans ens aixopluguem sota els plataners del passeig Manel Puigvert.

>> El preu d'aquesta ruta és de 35 € per personaGaleria fotogràfica
Distància: 10.200 mts
Desnivell:
Alçada:
Temps aproximat: 1:15 h
Dificultat:
Segueix-nos:

Comparteix aquesta plana:

T. +34 637 877 997 / info@descent.cat
Condicions dels serveis / Avís legal web / © Josep Monreal Ribot 2020
Web by: Estudi Marina Turró / Polnetwork
Photos by: Joan Ribot / Josep Monreal