nº51 Tres Termes / Sant Cebrià de Vallalta / Sant Pol de Mar / Calella

EXCURSIONS ›› nº51 Tres Termes / Sant Cebrià de Vallalta / Sant Pol de Mar / Calella

Muntanya i mar, des de la Creu de Tres Termes a 295 metres d’alçària sobre el nivell de mar (Tordera, Sant Cebrià de Vallalta, Calella) baixada cap a Sant Cebrià pel camí de Sant Andreu, vegetació espectacular (mediterrània, continental) creuament de rierols i masies al marge del camí,

Arribem a Sant Cebrià,  al costat de la riera, veiem el campanar gòtic  de l’església passem per la Masia també gòtica de Can Coris (s. XV) fem camí al costat del Pitch and Put fins a Sant Pol, pedalem pels seus carrers estrets. Encantats entre gent i botiguetes, creuem la via del tren per anar a la platja i al costat de la via cap a la Roca Grossa a Calella. Ja al costat de la Carretera Nacional protegits per la barana, podem veure les Torretes i el Far de Calella (1859), magnifica vista a la platja de Calella.

Entrem per la riera de Capaspre  i pedalem pels carrers de Calella, podem gaudir dels detalls gòtics del conjunt d’edificacions (s. XIV) a la plaça de la vila, l’església barroca de Sant Maria i Sant Nicolau (s. XVIII), passejada pel carrer més comercial del Maresme, el carrer Església, creuem la via del tren i fem una passejada sota el plataners del passeig Manel Puigvert i acabem la ruta a la sorra de la platja de Calella.

Ruta una mica més exigent físicament pels seus quilòmetres de poc desnivell de baixada o plans, i quatre pujades que amb el recurs del plat i pinyons de la bicicleta de BTT és menys esforç, tot i que les pujades tenen un promig de llargada de 150 metres cada una. Val la pena pel plaer del contrast i passejar pels carrers i al costat del mar.

>> El preu d'aquesta ruta és de 35 € per personaGaleria fotogràfica
Distància: 13.250 mts
Desnivell:
Alçada:
Temps aproximat: 1:05 h
Dificultat:
Segueix-nos:

Comparteix aquesta plana:

T. +34 637 877 997 / info@descent.cat
Condicions dels serveis / Avís legal web / © Josep Monreal Ribot 2020
Web by: Estudi Marina Turró / Polnetwork
Photos by: Joan Ribot / Josep Monreal