nº20 Montagut / Balconada / Malgrat de Mar

EXCURSIONS ›› nº20 Montagut / Balconada / Malgrat de Mar

Iniciem la ruta dalt del turó de Montagut (218 metres), al costat de la torre de telecomunicacions que va ser bastida al s. XIX per la transmissió de senyals òptics, des del mirador contemplem el poble de Malgrat, la plana  i els conreus fins a la desembocadura de la Tordera, anem cap al turó d’en Serra i la balconada que ens ofereix més panoràmiques de la costa i el poble.

Entre pins i alzines fem un descens fins a la carretera nacional i ja pedalem pels carrers de Malgrat (s. XII a XIV),  veiem l’antic hospital (s. XIII), pels carrerons trobem la cooperativa de l’època medieval , avui biblioteca, ca la Teresa Corretjer, ca l’Arnau, totes elles construccions modernistes.  Malgrat ens depara una agradable pedalada, ara a la plaça de l’església barroca de Sant Nicolau (s. XVIII), pel carrer de Mar, entre botigues, encara podem veure el passat modernista de Malgrat, la torre de la vídua de Can Sala de l’any 1900, entrem en el centenari Can Campasol, antic jardí de la residència de Zenobia Camprubí, filla de Malgrat i esposa del Premi Nobel Juan Ramón Jiménez,.

Per anar a la platja  creuem la via del tren i fem una pedalada pel passeig al costat del mar i fins a la riera. Des d’aquí podem contemplar la zona més turística de Malgrat, fem un tomb pels seus hotels i botigues, acabem la ruta a la plaça de la Sardana.

>> El preu d'aquesta ruta és de 35 € per personaGaleria fotogràfica
Distància: 7.200 mts
Desnivell:
Alçada:
Temps aproximat: 0:50 h
Dificultat:
Segueix-nos:

Comparteix aquesta plana:

T. +34 637 877 997 / info@descent.cat
Condicions dels serveis / Avís legal web / © Josep Monreal Ribot 2020
Web by: Estudi Marina Turró / Polnetwork
Photos by: Joan Ribot / Josep Monreal