101 EXCURSIÓ Baixada Hortsavinya / Coll de Porc / Santa Susanna/Malgrat

EXCURSIONS ›› 101 EXCURSIÓ Baixada Hortsavinya / Coll de Porc / Santa Susanna/Malgrat

 
Excursió guiada per monitors.

Sortim des de l'hotel o punt de trobada, per desplaçar nos amb el vehicle DESCENT cap al cim de la muntanya  al Coll de Palomeras (658 metres). Amb poca exigència física i amb total seguretat et donem l'oportunitat de descobrir la llibertat amb la bicicleta  entre boscos i camins.

Des del Puig d’Hortsavinyà (658 metres) iniciem l'excursió amb espectaculars panoràmiques de la vall de la Tordera i la comarca de la Selva amb els Pirineus, el Canigó i el Mar Mediterrani de fons vigilant, entre boscos d’alzines, trobem l’església d’Hortsavinyà, canviem de carena i des de la capella de l’Erola enmig d’un gran alzinar, enfilem l’emocionant baixada amb els impressionants talussos muntanyosos al davant, fent de testimoni de l’aventura. Ens trobem els primers castanyers quant arribem a Coll de Porc, continuem baixant fins a Quatre Camins amb el color blau del  mar de fons, on comença la riera de Santa Susanna enfilem un caminet que no deixarem fins al començament de la vall , caminet espectacular entre pollancres immensos.

Ja en la vall , a la Masia de Can Mestres pedalem al costa de la riera fins al poble de Santa Susanna, passant per Can Rates, Can Bonet, la capella de Santa Susanna , continuem per el mig del poble i ens dirigim cap a la Zona Hotelera per camins agrícoles.
 
>> El preu d'aquesta ruta és de 35 € per persona
 
El preu inclou: Desplaçament amb vehicle al cim de la muntanya, bicicleta BTT de gama mitja, mallot i culot, casc, guants, ulleres, ampolla d'aigua, monitor i assegurançaGalería fotográfica
Distancia: 16.200 mts
Desnivel: + 52 - 702
Altura: 12 / 635
Tiempo aproximado: 2:30 h
Dificultad: apta per a tothom
Síguenos:

Comparte esta página:

T. +34 637 877 997 / info@descent.cat
Condiciones de los servicios / Avíso legal web / © Josep Monreal Ribot 2020
Web by: Estudi Marina Turró / Polnetwork
Photos by: Joan Ribot / Josep Monreal