EMPORDÀ EXPERIENCE

Una de les característiques del paisatge de l’Empordà es la gran multitud de pobles petits que existeixen a l’interior enfilats a dalt del turonet, els seus carrers al voltant de l’església o castell ens ensenyen els seus orígens, en les notables mostres de patrimoni que exhibeixen un te la sensació que el temps s’atura alhora que pedalant per els camins en un paisatge planer al costat de camps de conreu, cereals i farratge et sens envaït per l’essència de l’Empordà.
 
QUE FEM.
DESCENT et dona la oportunitat de conèixer tot el Baix Empordà, per això hem dissenyat tres itineraris que et portaran per tots els pobles i paisatges.
La seva distancia es de 25 / 30 kms. fins a l’Estartit.
(els pots veure en > excursions i rutes   > itineraris baix Empordà )
 
COM HO FEM.
Per que puguis conèixer d’una forma segura, tranquil·la , amb poca exigència física i gaudeixis plenament de la ruta em creat les REMUNTADES.

  • Et recollim en l’hotel / càmping / apartament o punt de trobada i amb els vehicles DESCENT et traslladem junt amb les bicicletes al inici de l’itinerari (Vilopriu, Púbol o Foixà).
  • Et proporcionem un navegador (GPS) que et conduirà per els camins i pobles, et facilitem tot el que necessites, bicicletes de la teva talla de gama mitja/alta, casc, ampolla d’aigua , una fitxa amb tota la informació i recomanacions  de la ruta (cultura, patrimoni, paisatge, on menjar....) i assistència en ruta si es necessari.
  • La REMUNTADA et permet conèixer els pobles, visitar-los, les seves esglésies, muralles, conèixer la gent de l’Empordà, les seves tradicions i tot això amb la tranquil·litat que tu desitgis, fen les parades per veure, comprar, menjar, descansar, doncs el temps aproximat del itinerari sense fer parades es aproximadament 2h.30m. però tu decideixes el temps que hi vols estar, doncs la distancia fins a l’Estartit es assequible i còmode per a tothom, tinguen en compte que el paisatge es planer  

 
Et portem per camins agrícoles, sent la llibertat amb la bici , pels carrers dels pobles, respira la natura, la flaire a Empordà, reviu el sabor rural i ancestral... descobreix  masies bastides en segles passats, observaràs la seva història, apreciaràs la cultura, les tradicions i els costums de la gent.  Només cal que pedalis i gaudeixis, la resta ho posem nosaltres.
(josep monreal 2015)
 

Follow us:

Share this:

T. +34 637 877 997 / info@descent.cat
Terms of Service / Web disclaimer / © Josep Monreal Ribot 2020
Web by: Estudi Marina Turró / Polnetwork
Photos by: Joan Ribot / Josep Monreal