Descent

Qui som?
Sentir la llibertat a la natura, gaudir de panoràmiques espectaculars, pedalar pels camins enmig dels boscos, retenir paisatges inoblidables... no podia estar reservat únicament als privilegiats que físicament poden superar els desnivells de les muntanyes 
“Josep Monreal Ribot, ideòleg i creador de DESCENT “

Amb aquestes paraules va néixer DESCENT, donar  la oportunitat de conèixer d’una forma segura , tranquil·la i amb poca exigència física les muntanyes i pobles , oferint excursions que tenen el seu inici al cim de les muntanyes. (VEURE QUE ES DESCENT)

Actualment també oferim tots el possibles serveis adreçats al gaudi de la bicicleta.
- lloguers de tots tipus de bicicletes (passeig, muntanya, carretera)
- excursions guiades per a tots tipus de públic, de baixada, de pujada , amb    diferents nivells de  dificultat, passeig per la plana.
-Oferim rutes i tracks tant de muntanya com de carretera.
-confecció d’activitat per  a grups i escoles.
-Lloguer de tot el material necessari per practicar BTT o bicicleta de carretera.
 
També oferim rutes guiades  de senderisme.  (VEURE SENDERISME

 

Què es Descent?

DESCENT ens dóna la oportunitat de conèixer d’una forma segura, tranquil·la i amb poca exigència física les muntanyes i pobles que ens ofereixen panoràmiques espectaculars i magnifiques vistes a la costa del Maresme.
Pedalant per camins entre boscos d’alzines i pins, pollancres i castanyers, eucaliptus i surers, al costat de rieres i rierols, entre cultius de vinya , enmig de la plana de conreu de regadiu i hortalissa,  per camins antics que ens descobreixen masies bastides en segles passats , pedalant pels carrers i places dels pobles, conèixer la seva història, la cultura, les tradicions i els costums.
DESCENT o descens en bicicleta de muntanya és una activitat que t’apropa a la natura , et  permet apreciar la sensació de llibertat pedalant per camins envoltats de vegetació mediterrània i flairar les olors de la muntanya.
DESCENT ofereix un altre visió dels pobles, la vista des del cim de les muntanyes et porta a retenir les sensacions i records que t’ofereix l’experiència.
DESCENT et porta en una estona des del cim de les muntanyes a passejar pels carrers dels pobles, poder conèixer la seva gent, la seva cultura, el seu patrimoni històric, las seves tradicions i costums .
La practica del DESCENT aflora multitud de sensacions, aventura , emoció, tranquil·litat, pau i molta llibertat a la vegada que fas esport.
Nomes cal saber anar amb bicicleta per practicar el DESCENT, nosaltres posem la resta

Com ho fem?
És una activitat apta per a tothom que sàpiga anar amb bicicleta, la resta la posa DESCENT, bicicleta de muntanya equipada amb frens de disc hidràulics, casc, guants, ulleres, equipament  específic per BTT, mallot i culot, tots els estris a la seva mida.

Equipats i instruïts DESCENT desplaça amb un  vehicle específic als practicants i les bicicletes a l' inici de la ruta escollida, al cim de la muntanya.

Inici de la ruta amb els monitors que els explicaran tot allò d’interès que es troba en el trajecte, les rutes que no finalitzin en el seu inici, el vehicle els recollirà  i els tornarà al centre on s’han equipat.

L'inici de les rutes és als cims de les muntanyes a 280 / 675 metres d’alçada, la distància a recórrer és de 15 a 20 kms i la durada de les rutes és 2 hores aproximadament.

Totes les rutes són aptes, tot i que hi ha rutes que per la distància a recórrer es necessita una mínima condició física.

El preu base de les rutes  és de 35 € per persona.  
Veure condicions dels serveis


 

Segueix-nos:

Comparteix aquesta plana:

T. +34 637 877 997 / info@descent.cat
Condicions dels serveis / Avís legal web / © Josep Monreal Ribot 2020
Web by: Estudi Marina Turró / Polnetwork
Photos by: Joan Ribot / Josep Monreal